Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رامین بهنا با گروه آویژه و راز شب شناخته شد؛ گروه‌هایی که هنوز هم از پیشروهای موسیقی جریان فرعی محسوب می‌شود. او با کنار هم قرار دادن سازهای ایرانی و غربی به نوعی از آغازگران موسیقی تلفیقی ایران بود. همچنین تجربه‌هایی که در راک فارسی با آلبوم‌های دار قالی و زی‌بازی انجام داد حرکت جدیدی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او چند سالی است که بسیار کم کار شده و بیشتر به تدریس می‌پردازد. حدود پنج سال پیش آلبوم آخرین آلبومش به نام ایران 11 را منتشر کرد که حال و هوای الکترونیک راک با مایه‌های موسیقی ایرانی داشت. بهنا حالا با یکی از توانمندترین خواننده‌های موسیقی آلترناتیو ایران یعنی مانی صفی‌خانی همکاری کرده است. صفی‌خانی پیش از این در گروه‌های اوهام، حک و بالعکس فعالیت داشته است و او هم از خواننده‌های بسیار کم کار است.
رامین بهنا در رابطه با شکل گیری قطعه جفا چنین می‌گوید: «قطعه جفا سال پیش نوشته شد. خواننده‌های مختلفی این قطعه را خواندند اما نتیجه مورد نظر من حاصل نشد. تا اینکه حدود یک سال و نیم قبل با مانی صفی‌خانی مطرح کردم. همان طور که فکر می‌کردم اتودی زد که بسیار متفاوت و نو بود. من براساس کار او قطعه را تمام کردم.»
همچنین بهنا پروژه‌ی جدیدی برای خودش تعریف کرده و قرار است به زودی چند تک آهنگ دیگر هم منتشر کند. او از حدود دو سال پیش قصد داشت با خواننده‌های مختلف پروژه مشترک تعریف کند که به نوعی به زودی خروجی این همکاری‌ها منتشر می‌شود. بهنا در رابطه با قطعات بعدی و نوع پخش آن‌ها به موسیقی ما می‌گوید: «تعدادی از تک آهنگ‌های جدیدی که قرار است تحت عنوان پروژه‌ی بهنا منتشر کنم آماده شده است. جفا اولین قطعه بود. ابتدا در پلتفرم‌های جهانی قطعات را منتشر می‌کنیم و پس از آن در پلتفرم‌های داخلی مانند بیپ تونز. قطعه بعدی مرثیه‌ای برای آسمان است که برای محیط زیست نوشتم و با حال و هوای امروز بسیار همخوان است. این قطعه را در چند روز آینده منتشر خواهم کرد. در این پروژه قطعاتی را به شکل شخصی منتشر می‌کنم و برخی هم همکاری‌های مشترک من است. تجربه بسیار خوبی با امید نعمتی انجام دادیم که آن هم به همین منوال منتشر خواهد شد. با خواننده توانمند دیگری به نام رضا رامتین نیا هم همکاری‌هایی داشتیم و همچنین قطعات دیگری با مانی صفی‌خانی. این قطعات به نوعی حاصل دیدگاه شخصی من است که سعی کردم تمام تجربیاتم را در آن به کار بگیرم. همچنین در نهایت ممکن است این قطعات در یک مجموعه ارائه شود. در نهایت باید بگویم تمام آثار من با لیبل زنگ رکورد به مدیریت دوست عزیزم حامد نیک پی منتشر می شود و با ایشان هم همکاری مشترک خواهم داشت»

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۲۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور

 به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری جشنواره سرود فجر با حضور امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی، حامد جلیلی مدیر دفتر سرود، حسین صیامی دبیر اجرایی جشنواره در سالن جلسات اداره کل موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد. 

 در بخشی از این نشست، مدیر دفتر سرود  درباره بخش جوایز گفت: ما برای هر بخش جوایز مختلفی تعیین کردیم، چیزی که تعیین شده تندیس جشنواره، یک لوح تقدیر و جایزه نقدی خواهد بود.

حامد جلیلی در ادامه گفت: چون این دوره اول است ظرفیت فقط برای ایران بود نگاه ما فراتر از ایران است طبق رصد ما گروه های سرود می توانند فرامرزها کار کنند.

سمیعی درباره ارتباط با دیگر هنرمندان فعال شهرستان ها گفت: این جلسات استانی فرصت خوبی برای شناخت ظرفیت ها است ، این ارتباط در شهرستان ها الان در حال شکل گیری است .

جلیلی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره مبلغ بودجه جشنواره گفت: ما عادت نداریم درباره بودجه صحبت کنیم گرچه کاملا گروه ها جهادی کار کردند، الان مبلغ دقیق نداریم.

جلیلی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آنا درباره برپایی ادامه دار جشنواره گفت: بله جشنواره قرار است هر سال برگزار شود و انشالا این قسم هنر در مسابقات و جشنواره ها حضور داشته باشند.

سمیعی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار آنا درباره ارتباط با بدنه دانشگاهی کشور گفت: ما وقتی صحبت از بحث اکادمیک‌ می کنیم، یعنی این خلاها را احساس کردیم و یک پله جلو هستیم اما این سوال ذوابعاد است و این یکی از ابعاد است، ما از یک سو می توانیم برای مربیان و استعدادهای سرود کلاس های آموزشی طبقه بندی شده بگذاریم و دانشگاه اینجا می تواند کمک کننده باشد تا در یک ارتباط سازنده استعدادها معرفی شوند و این ظرفیت های گروهدهای کر بتوانند مبنای درسی قرار بگیرند و ما این امادگی را اعلام می کنیم که انی همکاری را با دانشگاه ها داشته باشیم.

سمیعی در ادامه در پاسخ به انتقادات به وضعیت سرود کشور گفت: ما همیشه منتقد شرایط و ساختار سرودی که وجود دارد هستم به باور من سرود یک اتفاق موثر است و می تواند بازگو کننده خیلی موارد باشد، اما در یک سردرگمی قرار گرفته است. اگر اینجا صحبت انتقادی نمیکنم به یک دلیل است که جشنواره مرکب حرکت است نه مقصد ، ما اینجا صحبت از اهمیت ابعاد اکادمیک می کنیم چون مشکلات ان را حس می کنیم و میخواهیم جبران کنیم تا این گروه ها را ترمیم کنیم.

جلیبی نیز اظهار داشت: تنها ارگانی الان با ما همکاری می کند مجموعه رسانه‌ای نهضت است و برای همکاری بیشتر با سایر نهادها  هم آماده هستیم.

سمیعی در پایان گفت: ما به یک راهبرد اجماعی در عرصه سرود کشور نیاز داریم و این بهترین اتفاق برای سرود است.

 این خبر در حال تکمیل است....

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • آلبوم «عشق ناباور» به زودی منتشر می‌شود
  • مشکل بارسا با نایکی: دعوا سر اسم لواندوفسکی!
  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله»
  • پولاد کیمیایی برای نمایش «گالیله» می‌خواند
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • پولاد کیمیایی خواننده «گالیله» شد