Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@19:59:57 GMT

فریدون آسرایی خواننده تیتراژ «دعوت» شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۸۸۸۳۲

فریدون آسرایی خواننده تیتراژ «دعوت» شد

تیتراژ شروع برنامه ویژه افطار شبکه اول را فریدون آسرایی با ترانه‌ای از حسین غیاثی خوانده و تنظیم‌کننده این اثر هم بهروز صفاریان است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی این برنامه، دعوت نام ویژه برنامه افطار امسال شبکه یک سیماست که قرار است با رویکرد پرداختن به موضوعات و مفاهیمی چون خانواده، امید و سبک زندگی‌های خوب، مخاطبان روزه‌دار را در ساعات پایانی روزه‌داری هر روزشان همراهی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته کشاورز تهیه‌کننده این برنامه، سری جدید دعوت با موضوعات و مفاهیمی چون خانواده، امید و بیان زندگی‌های خوب و آسان همراه است و در آن، هر شب روایتی امیدبخش و پندآموز از یک زندگی از استودیوی برنامه برای مخاطبان بازگو می‌شود.

کشاورز افزود: تیتراژ شروع این برنامه تلویزیونی را فریدون آسرایی با ترانه‌ای از حسین غیاثی خوانده و تنظیم‌کننده این اثر هم بهروز صفاریان است. همچنین برای تیتراژ پایان برنامه هم یک اتفاق ویژه تدارک دیده‌ایم که امشب در نخستین قسمت برنامه از آن رونمایی خواهد شد.

از دیگر اتفاقات جالب توجه در این برنامه، عدم حضور مجری در آن است. در این برنامه هر روز روایت‌هایی از زندگی‌های متفاوت افراد بیان می‌شود و به جای استفاده از مجری، حجت‌الاسلام محمد برمایی در مقام کارشناس در برنامه حضور دارد و با مهمانان به گفت‌وگو می‌نشیند.

دعوت تا پایان ماه مبارک رمضان، هر شب حوالی ساعت ۱۹:۲۰ روی آنتن می‌رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برنامه تلویزیونی دعوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۸۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست

همشهری آنلاین- زهرا رفیعی: اگر بخواهیم نگاهی منطقه‌ای به کشتار پرندگان مهاجری که قابلیت خورده شدن داشته باشیم، شاید کمتر منطقه‌ای به پای کشورهای حاشیه شرقی مدیترانه برسد که سالانه ۱۱ تا ۳۶ میلیون بال پرنده در آن شکار می‌شود. امروز (پنجشنبه۲۰ اردیبهشت) روز جهانی پرندگان مهاجر است. گونه‌های متنوعی از پرندگان مهاجر یا از آسمان ایران عبور می‌کنند به مناطق گرمتر می‌روند و یا زمستان را در نیمه دوم سال در تالابهای ایران می‌گذرانند. پرندگان مهاجر محدود به گونه‌های قابل شکار و خوردن نمی‌شوند. ۷۰ درصد از پرنده‌هایی که در ایران می‌بینید مهاجرند.

پرندگان مهاجر به دلایل مختلفی جانشان در خطر است. اگر وجود ۱۰۰ میلیون گربه وحشی و بدون صاحب را کنار بگذارید، گسترش سریع شهرها و تاثیر مخربی که بر محیط زیست می‌گذارند برخی از گونه‌های مهاجر را به لبه انقراض کشانده است. اما امن‌ترین کشورها برای مهاجران آن هم به طور کاملا نسبی، آنهایی هستند که به کنوانسیون‌های بین‌المللی حفاظت از پرندگان پیوسته و برنامه‌های حفاظتی اجرا می‌کنند. از میان ۹ مسیر مهاجرت، مسیر آسیای شرقی-استرالیا یکی از خطرناک ترین مسیرهای پرواز در جهان برای پرندگان مهاجر است.

به عمل رفت و برگشت پرندگان از زیستگاه بهار و تابستان‌گذرانی به زیستگاه پاییز و زمستان‌گذرانی و بالعکس که معمولاً به واسطه تغییر فصل رخ می‌دهد، کوچ گفته می‌شود. کوچ معادل کلمه Migration است که اصطلاحاً در زبان محاوره، مهاجرت گفته می‌شود. به طور کلی دو نوع مهاجرت در میان حیوانات و مخصوصاً پرندگان وجود دارد: یکی مهاجرت روزانه و دیگری مهاجرت فصلی. در مهاجرتهای فصلی که در فصول مختلف صورت می‌گیرد، پرنده در یک فصل معین زادگاه و محل تولیدمثل خود را ترک نموده و در فصل دیگر مراجعت می‌نماید.

دلایل کشتار پرندگان مهاجر در دنیا مسومیت در جنوب صحرای آفریقا (برای مراقبت از دام کرکس‌ها را مسموم می‌کنند) تیراندازی برای تفریح در اروپا و آمریکای شمالی به دام انداختن پرندگان آوازخوان در آسیا قاچاق پرندگان در آمریکای جنوبی صید برای تامین خوراک صرفا لذیذ در خاورمیانه

ناامن‌ترین کشورهای دنیا برای پرندگان مهاجری که قابلیت خورده شدن دارند

مصر، لبنان، سوریه، مراکش، الجزایر، ایران، عراق، عربستان

امن‌ترین کشورهای دنیا برای پرندگان مهاجر

کره شمالی، استرالیا، نیوزلند، کانادا، ایالات‌متحده، نروژ

چه گونه‌هایی در دنیا بیشتر شکار می‌شوند

انواع اردک

انواع غاز

انواع کبوترها

بلدرچین

فاخته

مهاجران در پنجره آمار

۱۱ هزار گونه پرنده در دنیا وجود دارد.

۱۸۰۰ گونه پرنده مهاجرت طولانی می‌کنند.

۵۰ میلیارد قطعه پرنده هر ساله در دنیا مهاجرت طولانی می‌کنند.

۷۰ درصد پرندگان ایران مهاجر هستند.

۳۴۰ گونه از پرندگان ایران مهاجرند.

۱۰۰ گونه پرنده مهاجر از ایران فقط عبور می‌کنند.

مسیرهای اصلی و طولانی مهاجرت پرندگان در دنیا: ۸ مسیر مهاجرت پرندگان ۱- آسیای شرقی – استرالیا: (خطرناکترین مسیر مهاجرت پرندگان در دنیا)

۸۵ میلیون کیلومتر مربع

۳۷ کشور

۴۹۲ گونه

۲- مسیر دریای سیاه و مدیترانه‌ای:

۴۹ میلیون کیلومتر مربع

۱۰۱ کشور

۳۰۲ گونه

۳- مسیر می‌سی‌سی‌پی- آمریکا

۳۰ کیلومتر مربع

۲۷ کشور

۳۸۲ گونه

۴- مرکز و جنوب آسیا:

۳۴ میلیون کیلومتر مربع

۲۹ کشور

۳۰۷ گونه

۵- مسیر اقیانوس اطلس شرقی -غرب آفریقا:

۴۶ میلیون کیلومتر مربع

۷۵ کشور

۲۹۷ گونه

۶- مسیر ناحیه غربی اقیانوس آرام

۲۱ میلیون کیلومتر مربع

۱۸ کشور

۳۲۳ گونه

۷- مسیر شرق آسیا- شرق افریقا

۵۷ میلیون کیلومتر مربع

۶۴ کشور

۳۳۱ گونه

۸- مسیر اقیانوس اطلس -آمریکا:

۳۴ میلیون کیلومتر مربع

۴۶ کشور

۳۹۵ گونه

کد خبر 850486 برچسب‌ها حیوانات - انقراض گونه‌ها مهاجرت حیوانات - پرندگان محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • سولماز و احسان ماه عسل چرا از هم جدا شدند؟
  • بدتر از قتلگاه فریدون کنار کجاست؟ | امن‌ترین کشور برای پرندگان مهاجر اینجاست
  • موسیقی می تواند مصائب جامعه را کاهش دهد
  • برگزاری نشست تخصصی شاهنامه خوانی بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در سال ۱۴۰۳
  • هوش مصنوعی کتی پری و ریانا را بدون دعوت به موزه متروپولیتن نیویورک برد
  • بازیکنان دورتموند و خواندن ترانه Someone like you از ادل پس از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا / فیلم
  • جای خالی یک سریال ایرانی درباره حسن صباح 
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • کنسرت ۳۰ هزار نفری، امروز در فولاد آره‌نا!
  • متا راه‌اندازی برنامه‌ای تشویقی برای سازندگان در تردز را تایید کرد